Registrere timer på web

En kort beskrivelse av hvordan du kan registrere dine timer på web.

Merk at registreringsbildet kan se noe annerledes ut enn beskrevet her, alt ettersom hvilke opsjoner dere har aktivert på deres konto.

• Gå til Timer --> Registrer mine timer
  • Type registrering: Her velger du hva timene gjelder. Eks: Ordinære, endring, avvik osv. Dersom registreringen krever et nummer (f.eks endringsnummer) vil du få tilgjengelig en boks for dette.
  • Dato arb. utført: velg hvilken dag denne registreringen gjelder.
  • Prosjekt: alle prosjekt du kan føre timer på, skal ligge her. Velg det aktuelle prosjektet du vil registrere timene på.
  • Underprosjekt: alle underprosjekt du kan føre timer på, skal ligge her. Velg det aktuelle underprosjektet du vil registrere timene på.
  • Arbeidsbeskrivelse: her kan du velge fra firmaets ferdigdefinerte arbeidsbeskrivelser. Dersom ingen beskrivelser kan brukes, kan du bruke 'annet' for så å skrive inn detaljer om hva som er gjort.
  • Arbeidstimer: klokkeslett fra–til
  • Pause: pause som er tatt innenfor klokkeslettene fra–til
  • Til TimeKonto: Dersom noen av de registrerte timene skal føres til din avspaseringskonto, så legges disse inn her.
  • Lønnsart: hvilken lønnsart, f.eks. ordinær, overtid osv.
  • Tillegg: faste tillegg som skal tas med kan velges i listen som vises her. Listen er forhåndsdefinert av ditt firma.
  • Enhetstillegg: dersom enhetstillegg skal tas med (f.eks. boremeter, pumping o.l.)
  • Diett: Dersom diett, velg dette her. Hvis ditt firma har lagt inn ulike typer diett vil disse listes opp.
  • Kommentar: For å gi en kommentar til timeregistreringen (denne vil kunne sees av den som attesterer timene og deg selv).
  • Kjørt maskin: For å registrere maskintimer, velg maskin fra firmaets maskiner her. SmartDok foreslår automatisk samme tidsrom fra-til som du har registrert ovenfor, forandre dette dersom annet gjelder
  • Husk å sende inn registreringen.

Se hvordan man kan registrere timer i app her

Dersom du ikke får registrert timer framover og/eller bakover i tid kan du kontakte administrator i din bedrift.