Hvordan registrere timer på web

En kort beskrivelse av hvordan du kan registrere dine timer på web.

Merk at dette eksempelet kan være noe forskjellig fra ditt registreringsbilde

• Gå til Timer --> Registrer mine timer
  • Type registrering: Her velger du hva timene gjelder. Eks: Ordinære, endring, avvik osv. Dersom registreringen krever et nummer (f.eks endringsnummer) vil du få tilgjengelig en boks for dette.
  • Dato arb. utført: velg hvilken dag denne registreringen gjelder.
  • Prosjekt: alle prosjekt du kan føre timer på, skal ligge her. Velg det aktuelle prosjektet du vil registrere timene på.
  • Underprosjekt: alle underprosjekt du kan føre timer på, skal ligge her. Velg det aktuelle underprosjektet du vil registrere timene på.
  • Arbeidsbeskrivelse: her kan du velge fra firmaets ferdigdefinerte arbeidsbeskrivelser. Dersom ingen beskrivelser kan brukes, kan du bruke 'annet' for så å skrive inn detaljer om hva som er gjort.
  • Arbeidstimer: klokkeslett fra–til
  • Pause: pause som er tatt innenfor klokkeslettene fra–til
  • Til TimeKonto: Dersom noen av de registrerte timene skal føres til din avspaseringskonto, så legges disse inn her.
  • Lønnsart: hvilken lønnsart, f.eks. ordinær, overtid osv.
  • Tillegg: faste tillegg som skal tas med kan velges i listen som vises her. Listen er forhåndsdefinert av ditt firma.
  • Enhetstillegg: dersom enhetstillegg skal tas med (f.eks. boremeter, pumping o.l.)
  • Diett: Dersom diett, velg dette her. Hvis ditt firma har lagt inn ulike typer diett vil disse listes opp.
  • Kommentar: For å gi en kommentar til timeregistreringen (denne vil kunne sees av den som attesterer timene og deg selv).
  • Kjørt maskin: For å registrere maskintimer, velg maskin fra firmaets maskiner her. SmartDok foreslår automatisk samme tidsrom fra-til som du har registrert ovenfor, forandre dette dersom annet gjelder
  • Husk å sende inn registreringen.

Se hvordan man kan registrere timer i app her

Dersom du ikke får registrert timer framover og/eller bakover i tid kan du kontakte administrator i din bedrift.