Hvordan bedriftstilpasse en skjemamal fra MEF

Forklaring på hvordan du bedriftstilpasser en skjemamal fra MEF i SmartMEF

Dersom du har behov for å bedriftstilpasse en skjemamal så kan du åpne den for redigering i skjemabyggeren ved å trykke på knappen “Lagbedriftsversjon” nederst i detaljpanelet.

Alle endringer du gjør på skjemamalen vi lagres automatisk som et utkast til ny skjemamal, og kan enkelt finnes frem til dette ved å filtrere på utkast i statusfilteret øverst på skjemamal-siden.

Du kan altså holde på med redigering av en skjemamal over en lengre periode, og publisere
den når alt er klart. For å publisere den ferdige skjemamalen klikker du enten på den gule
publiserknappen ute i detaljpanelet på skjemamal-siden, eller den tilsvarende knappen inne i
skjemabyggeren.

Ditt navn kommer til å bli stående som godkjenner av den nye skjemamalen. Dersom det ikke er du som har mandatet til dette i din bedrift så avbryter du operasjonen og får rette vedkommende til å godkjenne og publisere skjemamalen.

Skjemamalen kommer nå til å publiseres med endret innhold, nytt versjonsnummer og ny
kilde. Dette vil fremkomme både i hovedvisningen og detaljpanelet.