Håndmann som maskin

Maskinentreprenører ønsker kontroll på "grøftemanns"-timer på samme måte som maskintimer grunnet både fakturering og kontrollere telleverket på prosjektene.

I SmartDok har mange kunder av oss opprettet en maskin som heter f.eks. "Håndmann", "Grøftemann", "Manuelt arbeid" eller "Grunnarbeider". Kjært barn har mange navn 😉

håndmann som egen maskin-1

Rapporter pr maskin
Da kan de ansatte som stort sett jobber utenfor maskinene i grøftekanten, registrere maskintimer på denne maskinen slik at den dagen administrator skal hente ut maskintimer på prosjekt (se bilde nedenfor som eksempel) så vises også de manuelle timene på lik linje med maskintimene. 

maskintimer pr prosjekt-1

Godkjenning av timer/maskintimer og fakturagrunnlag
Da blir det også enklere å godkjenne timene sammen med maskintimer, fordi det stort sett alltid skal være maskintimer sammen med timeregistreringene og man trenger kun å hente ut maskintimer i f.eks. fakturagrunnlaget. 

Kort fortalt så skal:
Timeregistreringer på ansatte -> Til lønn
Timer på maskiner -> Til fakturering og rapportering til deres kunder/oppdragsgivere

Derfor burde alle ansatte være obs på å sende inn korrekt antall maskintimer sammen med sin timeregistrering. Det er jo ikke ønskelig at man skal lønne ut mer enn hva man tjener dersom man jobber på et betalende prosjekt 😓

Her er et eksempel på hvordan et fakturagrunnlag vil se ut dersom man registrerer håndmann også som maskintimer. 

fakturagrunnlag eksempel-1

 

 

For ytterlige spørsmål ta kontakt med Support HER