Dele filer fra Dokumentsenteret

En kort forklaring hvordan man kan dele filer fra dokumentsenteret

• Gå til Dokumentsenter --> Velg en mappe --> Klikk på aktuell fil --> Del lenke.

Det er mulig å dele lenke både internt og offentlig.

Intern link

• Trykk på ark-ikon for å kopiere link til utklippstavle --> Lim link inn der du ønsker å dele den

Offentlig link

• Trykk på "Lag lenke" --> Gi lenken et navn --> Lagre.
  • Lenken legger seg under Del lenke --> Offentlig link.
  • Klikk på linken en gang for å kopiere til utklippstavle --> Lim inn der du ønsker å dele den.
  • QR-kode er mulig å laste ned for å dele med eksterne. Denne fører de til samme fil som lenken.
  • Alle offentlige lenker kan deaktiveres. Da vil ikke lenken fungere lengre.

Du kan lese om hvordan dele link til mapper her.