Brukernavnet eksisterer allerede

Hva betyr det når jeg får beskjed om at brukernavnet allerede eksisterer?

I SmartDok er det slik at brukernavnet må være unikt, og de fleste bruker mobilnummeret. Det kan være at telefonnummeret til den ansatte du prøver å registrere har vært i bruk hos et annet firma.

En mulighet er å ta kontakt med firma personen har vært ansatt i tidligere, og få dem til å endre vedkommendes brukernavn der, slik at det åpnes opp for å bruke telefonnummeret som brukernavn hos dere.

En annen mulighet er at man bruker telefonnummeret til vedkommende som brukernavn, men setter et "1"-tall på slutten, og på den måten gjør brukernavnet unikt.

Tips: Husk å kontrollere at det er riktig telefonnummer i feltet for mobilnummer, slik at han kan motta SMS sendt fra SmartDok.