AutoReg - Hindringer/Avvik

Denne artikkelen gir en kort beskrivelse rundt innsending og behandling av Hindringer/Avvik.

Registrering av Hindringer og Avvik i AutoReg

I AutoReg kan du registrere hindringer og avvik via både APP og WEB. Vær oppmerksom på at kun administratorer har tilgang til WEB.

Registrering via APP

• Finn funksjonen:
    • Nederst i oppgavelisten finner du "+ Hindring" og "+ Avvik".
  • Registrer avvik eller hindring:
    • Trykk på den aktuelle funksjonen.
    • Velg hvilken oppgave hindringen/avviket tilhører.
    • Legg til kommentar og bilder.
    • GPS-koordinatene vil automatisk bli tatt fra bildet som legges ved.
  • Innsending:
    • Når hindringen/avviket er sendt inn, vil en administrator kunne se dette på WEB under "Hindringer" eller "Avvik".

Registrering via WEB

• Gå til riktig oppgave:
    • Naviger til Roder -> Rodeliste.
    • Finn den aktuelle oppgaven.
    • Trykk på "Legg til".
  • Velg type og legg til informasjon:
    • Velg om det er en hindring eller et avvik.
    • Legg ved en beskrivelse og bilde.
    • Posisjonen vil bli registrert ut fra hvor avviket/hindringen ble sendt inn.
  • Flytt til riktig posisjon:
    • Gå til Avvik eller Hindringer.
    • Finn den aktuelle hindringen/avviket.
    • Dra punktet på kartet til den korrekte posisjonen.

Med disse enkle trinnene kan du effektivt registrere og administrere hindringer og avvik i AutoReg, enten via APP eller WEB.