Ändra språk i SmartDok

SmartDok är flerspråkigt, här kan du läsa om hur du ändrar språket på webben och i appen.

I SmartDok kan du välja tre olika språk, Svenska, Norska och Engelska.

På webben:

* Gå till "Mina inställningar" --> "Ändra profil". På detaljbilden som visar din profil har du en rullgardinslista för språk, här byter du till det språk du vill ha. Kom ihåg att spara dina inställningar.

I Appen:

Tryck på profilbildsikonen uppe i det övre högra hörnet och sedan på ditt namn. Tryck sedan i rutan för "Min profil" och i detaljskärmen hittar du en rad där det står "språk", tryck på den för att välja språk. Scrolla sedan ner till slutet av sidan för att spara dina inställningar.

För fler frågor kontakta gärna oss på tele: 08-12456940