Radera inskickat formulär

Hur raderar jag ett inskickat formulär?

Alla med rollen som Administratör har möjlighet att radera inskickade formulär.

OBS! Vi vill uppmärksamma om att om ni väljer att radera ett insänt formulär så kommer den datan / informationen att raderas och alltså inte gå att få igen.

För att radera ett inskickat formulär gå till: KMA/ Dokumentation --> Inskickade formulär
Sök efter det aktuella formuläret, bocka i rutan till vänster om formuläret, klicka på "Alternativ" och skrolla ner i listan till "Radera valda formulär"

Raderingshistorik
Du kan se raderingshistoriken genom att gå till Företagsinställningar --> Logg
Ändra kategorin till "Formulär" och klicka på uppdatera.

För övriga frågor kontakta oss på telefon: 08-12456940