Inskickade arbetslistor

Information om var man hittar inskickade aretslistor

Inskickade arbetslistor:

Inskickade arbetslistor hittar du genom att gå till Arbetslista--> Inskickade arbetslistor. Klicka på "Visa" i den aktuella listan för att se vilka uppgifter som har utförts, samt eventuella bilder, kommentarer som lagts till i samband med utförandet.

Översikt insända:

Här har du en rapport som ger dig möjlighet att filtrera på antingen arbetslista eller på projekt. Rapporten kan användas underlag för fakturering. Summan för valt innehåll visas längst ner på sidan och här går det även att markera registreringarna som fakturerade.

Kalendervisning:

Kalendervyn ger en överblick på vilka dagar i månaden det finns registreringar i arbetslistorna. Alla dagar som det finns registreringar på markeras med grönt. Klicka på "Detaljer" på en av arbetslistorna dör att se vilka arbetsuppgifter som markerats som klara.

För övriga frågor kontakta vår support på telefon: 08-12456490