AutoReg - Anställda

En kort beskrivning av hur du skapar och inaktiverar anställda i AutoReg

Upprättning av anställda

För att upprätta en ny anställd i AutoReg gå till Anställda --> Ny anställd. Du kommer nu till sidan där du kan ange medarbetarens uppgifter. Observera att e-post och telefonnummer endast kan användas en gång i AutoReg. Det innebär att om den anställde i fråga redan har en användare i AutoReg så kan ej samma e-post eller telefonnummer som medarbetaren är registrerad på användas igen.

Inaktivering av anställda

För att inaktivera en anställd gå till Anställda --> Välj aktuell anställd --> Redigera --> Inaktivera användare. När medarbetaren är inaktiverad släpps den licens som medarbetaren hade i AutoReg.