1. Support
  2. Ressursplanlegger

Tilgang til Ressursplanlegger og fordeling av ressurser

Tilgang til Ressursplanlegger og hvordan fordele ressurser.

Hvem har tilgang?

Administratorer har automatisk tilgang til ressursplanlegging

• Dette kan begrenses slik at kun enkelte administratorer kan planlegge – det må minimum være en administrator som har tilgang

• Bas og prosjektadministrator kan få tildelt kontroll

• Brukere kan se sin egen arbeidsplan på app og på web

Hvordan gir vi tilgang for bas/prosjektadministrator?

• Gå til Ressursplanlegger --> Tilgangskontroll
  • Her kan man gi tilgang for bas og prosjektadministrator til å
    - Kan bare lese
    - Kan lese og gjøre endringer

freffrf

• Trykk Lagre

Kan bas/prosjektadministrator planlegge for alle?

En administrator må fordele ressurser til de ulike baser og prosjektadministratorer for at de skal kunne bruke ressursplanlegger.

• Gå til Ressursplanlegger --> Ressurstildeling
  • Velg hvem du ønsker å tildele ressurser for, og flytt over ressurser som personen skal ha tilgang til å planlegge for

rtgrgtre

• Trykk Lagre

Du kan også se hjelpevideo om Ressursplanleggeren her.