Flere brukerkontoer i SmartDok

Kan man være registrert som SmartBruker i mer enn bare ett firma?

Det går helt fint å ha flere brukerkontoer i SmartDok, så lenge brukernavnet ditt er unike på de forskjellige kontoene.

Vi anbefaler å legge til et ekstra siffer etter brukernavnet for å skille mellom flere brukerkontoer.

Det er mulig å ha konto i flere firmaer samtidig, samt mulighet for å skifte mellom disse firmaene direkte i en nedtrekksmeny på websiden/appen.

Les mer om dette her