Slette innsendte bilder

Beskrivelse av hvordan man kan slette bilder sendt inn via prosjekt og skjema i SmartDok.

Bilder sendt inn via prosjekt/skjema:

Slette-funksjonen er kun tilgjengelig for administratorer. Det er ikke mulig å angre sletting.

• Gå til HMS/KS --> Bilder --> Gjør utvalg for å finne bildet/bildene som skal slettes
  • Trykk så på bildet for å få opp utvidet informasjon og slett-knapp
  • Klikk på Slett --> Bekreft slettingen ved å trykke Slett

All sletting vil bli loggført under

Firmainnstillinger --> SmartDok hendelseslogg

Slette bilder via innsendt skjema:

Det er mulig å fjerne bilder fra mellomlagrede skjemaer, se her for beskrivelse av hvordan man endrer ett skjema fra innsendt til mellomlagret.

• Gå til HMS/KS --> Innsendte skjema
  • Velg å vise Mellomlagrede skjemaer, og gjør nødvendige filtreringer for å finne det aktuelle skjemaet
  • Klikk på Fullfør på skjemaet --> Kryss ut bilder som skal fjernes --> Send inn skjema

hgfd

OBS! Huk av for "Behold opprinnelig innsenders navn og dato" om dette skal beholdes.