Skjemakategorier

Kort beskrivelse av hvordan man oppretter skjemakategori og underkategori.

Ny skjemakategori:

• Gå til HMS/KS(SmartMEF) --> Skjemamal-bibliotek --> Skjemakategorier
     --> Klikk på Ny
  • Velg hvilken modul (prosjekt/maskin) skjemakategorien skal tilhøre
  • Legg inn Kategorinavn
  • Trykk Lagre

gerffc

Det er også mulig å legge inn ny skjemakategori ved oppretting av ny skjemamal. Se denne

Ny underkategori:

• Gå til HMS/KS --> Skjemakategorier --> Klikk på + symbolet på ønsket skjemakategori
  • Legg inn Kategorinavn
  • Trykk Lagre

yhtr