Send inn forbedringsforslag og positive observasjoner via app

En kort beskrivelse av hvordan man kan sende inn forbedringsforslag eller en positiv observasjon via app

• Gå til HMS/KS --> PRO: Forbedring/positiv obs.
    Her har alle ansatte muligheten til å sende inn nytt forbedringsforslag eller positiv observasjon på et prosjekt de er knyttet til, samt få oversikt og status over sine egne tidligere innsendte rapporter.

image-png-Feb-01-2021-08-02-04-90-AM

• Klikk på + for å sende inn nytt forbedringsforslag eller en positiv observasjon
  • Fyll ut prosjekt/underprosjekt
  • Type: Forbedringsforslag eller positiv observasjon
  • Tittel og beskrivelse
  • Det er også mulig å legge ved bilder om ønskelig
  • Klikk Send for å sende inn

image-png-Feb-01-2021-08-02-37-17-AM