Send inn bilde per prosjekt via web

Kort beskrivelse av hvordan man kan sende inn bilder via web.

  • Gå til HMS/KS --> Bilder
  • Velg enten Se egne bilder eller Se bilder fra dine prosjekter
  • Klikk på Send inn bilder

iuyt

  • Velg hvilket prosjekt og underprosjekt det skal sendes inn på, samt evt. bildetekst
  • Klikk på Velg filer for å finne bildet på din datamaskin

okj

  • Klikk deretter Send inn

 

Lurer du på hvordan man kan sende inn bilder via app? Sjekk ut denne artikkelen.

 

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.

 

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.