Profilbilde i SmartDok

Informasjon om profilbilde i SmartDok og hvordan man legger det inn

Alle brukere av SmartDok-appen har mulighet til å legge inn et profilbilde på sin profil.

Dette kan gjøres ved å gå til:

• Klikk på ikonet øverst til høyre --> Min profil --> Profilbilde
  • Velg bilde fra kamera eller bildegalleri --> Klikk Lagre --> Klikk Lagre igjen

rgtgr

Ikonet øverst til høyre vil nå bestå av valgt profilbilde. I tillegg vil man under

Telefonliste (Les mer om det her) se profilbilde på alle brukere som har lagt det inn.

NB! Det finnes pr dagsdato ingen mulighet for profilbilde på web (web.smartdok.no). Om dette er noe som er ønsket ber vi dere sende inn et Forbedringsønske her