Registrere vareforbruk på web

Hvordan registrere vareforbruk på web.

Hvordan registrere vareforbruk?

• Gå til Vareforbruk --> Registrer forbruk.
    Her kan du registrere forbruk av varer/materiell på prosjekt/underprosjekt.
    Det er en forutsetning at varer og varekategorier er opprettet (av administrator), se denne for mer informasjon.

rferfvwe

• Fyll ut påkrevde felt og trykk lagre. Du kan se dine 5 siste registreringer nederst i skjermbildet.

Se hjelpevideo for hvordan du registrerer vareforbruk her.

Få en oversikt over registrert vareforbruk, og mulighet til å redigere dine registeringer ved å gå til  Oversikt vareforbruk her