Opprett verktøy

Kort beskrivelse av hvordan man oppretter verktøy i SmartDok

Før man kan opprette verktøy i SmartDoks Verktøy-modul, må man legge inn lokasjon og kategori først. Hvordan men legger inn det finner du her:

Opprett verktøylokasjon

Opprett verktøykategori

Når dette er opprettet, gå til:

• Verktøy --> Nytt verktøy
  • Fyll deretter inn ønskede felter (NB! Felter markert med * er påkrevde felt)
  • Trykk Lagre for å opprette verktøyet

grtg

Kategori - Velg passende kategori
Internnummer -
prefiks som ble lagt inn for kategorien brukes til å generere en unik ID for deg på dette verktøyet.
Navn
. - Navn på verktøy, f.eks 'sirkelsager'
Befinner seg - Velg i fra listen over innlagte 'lokasjoner' du har definert for din bedrift
Lokalisert av - Person som først legger inn dette verktøy i SmartDok
Bilde - et bilde av produktet er veldig nyttig, har du dette så kan du legge det inn her.