Lenker fra Dokumentsenter - Interne og eksterne

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan dele link til dokumentsenteret både internt og eksternt.

• Gå til Dokumentsenter --> Velg en mappe(firma, prosjekt eller maskin) --> Del lenke.

Her har du muligheten til å dele link for internt bruk og dele link offentlig.

Intern link

Intern link kopierer du ved å trykke på ikonet som viser to ark. Videre limer du linken inn der du vil dele den.

Ekstern link

Dersom du skal dele en mappe fra dokumentsenteret med eksterne skal du bruke ekstern link.
  • Trykk på Lag link --> Gi linken et navn --> Lagre.
  • For å kopiere lenken klikker du engang på lenken, og deretter legger du den inn der du ønsker å dele den. Det er også mulig å laste ned QR-kode som fører til mappen som er delt.
    Nå legger lenken seg under offentlig link. Denne kan du deaktivere når du ønsker. Da vil lenken du har delt ikke fungere lengre.

Du kan lese om hvordan dele filer fra Dokumentsenteret her.