Legge til/endre firmalogo

Kort beskrivelse av hvordan man kan legge til eller endre firmalogo i SmartDok.

• Gå til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer
  • Gå til Firmalogo og klikk på Last opp logo.

getfg

Velg logofilen du vil laste opp og deretter klikker du Lagre.

laste opp firmalogo
Filtype: Kun .JPG-, .JPEG- og .PNG-filtyper godtas, men vi anbefaler .PNG.
Størrelse: Ingen max grense. Logoen som blir lagt inn vil automatisk bli skalert til max 800px x 800px. Vi anbefaler å legge inn rektangulært bilde (større bredde enn høyde) for best mulig logo.

Se hjelpevideo