Q3 Juli–September

Her listes de siste endringene i SmartDok, både på web og i app.

Uke 36:

HMS/KS

- Fikset feil med at fyll ut skjema visning hopper hvis overskriften ikke er synlig på skjermen.

Mannskapsliste

- Fikset feil med at det var mulig å legge til samme HMS-kortnummer på to forskjellige brukere på samme SmartDok-konto.

- Fikset feil med at enkelte UE-brukeres registrering i Mannskapsliste ikke ble sendt over til HMSreg.

Uke 34 & 35:

HMS/KS

- Fikset feil med at det var mulig å huke vekk tilgang til Dokumentsenteret for brukere i roller/tilgangsnivå. Dette skal nå ikke være mulig lenger.

- Fikset feil med at bilder eldre enn 1 dag forsvinner fra prosjektets dashbord nyhetswdiget.

- Fikset feil der navnet til den siste som sendte inn bilde via skjema overstyrer alle de andre innsenderens navn.

App

- Fikset feil på iOS enheter der man ble kastet ut av appen alle plasser der man velger egendefinert periode, eks. timestatestikksiden.

- Fikset feil der siste innsendte bilde i app / først for nett overstyrer innsendt tid for alle tidligere innsende bilder i skjema.

Maskin

- Fikset feil med at SMS-varsel ikke ble sendt ut på servicelinjer.

Kompetanse

- Endret ikon i kompetanseoversikt, skal se slikt ut nå:

Annet

- Fikset feil med at brukere logges ut etter 10 sekund dersom tidssonen er satt til +5 timer.

Uke 31, 32 & 33:

Firmainnstillinger

- Nå lansert ny funksjon for tilpassede roller og tilgangsnivåer, les mer om dette HER

Rapporter

- Fikset logo på fakturagrunnlag når man eksporterer den til PDF.

Prosjekter/kunder

- Fikset slik at oversiktslisten med underprosjekter nå sorteres i alfabetisk rekkefølge.

HMS/KS

- Fikset timeout feil ved eksport av HTMLPDF.

- Ny funksjonalitet: Er nå mulig å koble skjema til underprosjekt via prosjektets dashbord:

Les mer om funksjonaliteten HER

Uke 30:

Timer

- Fikset feil med fraværsregistrering i app.

HMS/KS

- Fikset feil med visning av skjemaversjoner i skjemamalbiblioteket.

Uke 29:

Mannskapslister

- Fikset feil med at appen lukker seg når bruker registrerer seg inn på mannskapslista, når telefonen ikke har dekning eller stedstjenester er avslått.

- Fikset feil med at PDF-rapport av "Oversiktslister" manglet logo, lokasjon og bruker.

Rapporter

- Fikset feil med at det ikke var mulig å lagre endring i Leverandørsfaktura når kun kommentarfeltet var redigert.

- Fikset feil med at det ikke var mulig å redigere eller laste ned Leverandørsfaktura når vedlegg ble åpnet i fullskjerm.
- Fikset feil med at faktura ikke blir skannet inn i Leverandørsfaktura.

HMS/KS

- Skal nå være mulig å slette maskin- og prosjektmapper i Dokumentsenteret. Mappen må være tom for at det skal være mulig å slette den.

- Fikset feil med oversettelse i PDF-eksport gjort av norsk eller svensk bruker.

Uke 28:

Integrasjoner

- Er nå mulig å inkludere varekommentar på synkroninseringsinnstillinger ved synk av varer til Visma.net.

Timer

- Fikset feil på timekonto med at det avrundes feil ved små verdier som 1 minutt. Det oppstår pga. databasen som lagrer to signifikante desimaler for timene.

Prosjekter/kunder

- Fikset feil med at innstillinger for "Fakturering - Status"-widgeten ikke lagres.

HMS/KS

- Fikset feil med at eksport av PDF-filer feiler dersom det tar lengre enn 5 sekunder. Er fortsatt utfordring med større PDF-filer, men utvikling jobber med å fikse dette til neste bygg.

- Fikset feil med at skjema som er slettet fra en dokumenthåndbok er merket som importert.

Mannskapsliste

- Fikset feil med at det vises feil tid i Mannskapslisten.

Rapporter

- Fikset feil med at endringer i Leverandørsfaktura kan lagres uten å velge prosjekt.

- Fikset feil med at bruker kan lagre endringer uten at fakturalinjer er lagt til i Leverandørsfaktura.

Uke 27:

Integrasjoner

- Brukerkostnads-felt skal nå være mulig å aktivere for iizy integrasjoner.

- Fikset feil med Visma Payroll integrasjon: Hvis underprosjekt er null, vil underprosjektkostnadsdimensjonen i integrasjonen mislykkes.

Rapporter

- Fikset feil med at kun vedlegg i Leverandørsfaktura ble lastet ned, og ikke selve leverandørsfakturaen.

HMS/KS

- Gjort nye oppdateringer i Innholdsfortegnelsen i Dokumentbiblioteket - er lagt til flere tilleggsalternativer/handlinger man nå kan gjøre der.