Utskrift av innsendte bilder

Kort informasjon om hvordan man kan ta utskrift av innsendte bilder i SmartDok

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjektoversikt --> trykk på Detaljer på det prosjektet du vil ha bilder fra. Velg deretter fane Bilder

bilder
  • Velg ønsket periode som bildene skal hentes fra i datovelger og velg bilder i visningen under. Trykk deretter på "Valg" over bildene, trykk deretter "Eksporter valgte til PDF".

eksport

Dette vil generere en .zip-fil som sendes til din registrerte e-postadresse. Trykk på linken "Last ned" i denne e-posten, og benytt ditt brukernavn i SmartDok som passord for å åpne denne. Passordbeskyttelsen forsvinner når filen pakkes ut.

Når PDF-dokumentet er ferdig nedlastet så vil du ha et dokument med en forside som oppsummerer hvilket prosjekt og hvilken periode det tilhører. På de følgende sidene vil du se 2–3 bilder pr. side (avhengig av format). I tillegg inkluderes all informasjon om innsendingsdato, bildetekst og evt. posisjon bildet ble tatt på.

Dersom du bare ønsker å laste ned bildene (separat, uten tilhørende informasjon) så kan du klikke på ønsket bilde og laste ned direkte.