Slett dine timer i appen

En beskrivelse av hvordan du kan slette dine timer i app.

  • Gå til Timer --> Timeoversikt

    meny
  • Klikk på ønsket uke
    desa
  • Klikk på ønsket dag
    dewrf
  • Sveip ønsket registrering mot venstre slik at søppelbøtte-ikonet dukker opp, og klikk derette på søppelbøtten for å slette.

    pil

Om timen allerede er godkjente, vil de være låst og da ikke mulig å endre/slette. Hengelås-symbolet vil da være uthevet.

image-png-Sep-01-2021-07-14-40-12-AM

 

Hjelpevideo for hvordan man sletter en timeføring finner du her

 

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.