UE-koden som brukes i UE-appen

Informasjon om hvordan man finner UE-koden som skal brukes ved registrering i SmartDok UE-appen

Gjennom SmartDok UE-appen kan f.eks innleide eller underentreprenører registrere seg elektronisk i mannskapslistene på bygge/anleggsplassene deres.

Til det benytter dere UE-koden som dere finner under hvert prosjekt.

Gå til

• (web) Prosjekter/Kunder -> Prosjekt-/Kundeoversikt
    Her finner du prosjektoversikten, og prosjektenes UE-kode i kolonnen der det står UE-kode.

• Ved å trykke på prosjektnavnet kommer du inn på prosjektets dashbord. Trykker du videre på detaljer står også UE-koden her.

Om det er ønskelig skrive ut et ark med informasjon om UE-kode til besøkende, kan man benytte seg av Skriv ut- linken til høyre for UE-koden. Dette arket kan f.eks lamineres og henges opp på porten utenfor byggeplassen.
    uekode2

• (app) Prosjekt --> Prosjektdetaljer -->Velg prosjekt
    UE-koden er også her tilgjengelig via prosjektets detaljer. Koden kan sendes som SMS via app

Screenshot_20210610_095628_no.smartdok

Ønsker du å laste ned UE-appen? Les hvordan her

Denne funksjonen forutsetter at firmaet har modulen Mannskapsliste.

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.