GPS-koordinater, dato/tid og vegreferanse på bilder

Hvordan vannmerke bilder med GPS-koordinater, dato/tid og vegreferanse i SmartDok.

Dersom de ansatte skal inkludere dato og GPS i bildene som sendes inn, må dette aktiveres i hver enkelt bruker sin app. Det gjøres slik:

• Gå til HMS/KS --> Send inn bilde
  • Klikk på Tre prikker (nede til høyre) --> GPS-symbol --> Aktiver ønskede valg

• Det som aktiveres vil bli husket, bortsett fra om man velger veg som skal følges. Denne huskes så lenge man er inne på bilde og nullstilles når man har sendt inn eller avsluttet.

• Innsendt bilde vil nå ha vannmerket ønskede valg som koordinater, dato/tid og vegreferanse.

tjuyh

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.