1. Support
  2. Timer
  3. Godkjenn/behandling av timer

Godkjenning pr. ansatt

Informasjon om hvordan "Godkjenn pr ansatt"-siden fungerer.

Merk at timer kun kan godkjennes på web og ikke i App.

For å godkjenne timer på web gjør du følgende:

• Timer --> Godkjenn timer --> Godkjenn pr ansatt
  • Velg periode.
  • Velg ansatt(e). I nedtrekksmenyen kan du velge én eller alle ansatte.
    Ansattfeltet er sortert ut i fra valgt avdeling (dersom dette er aktivert i firmaoppsettet deres).
  • For rollene bas og prosjektadministrator vil kun ansatte som er lagt inn i "Min ansattliste" under menypunktet "Mine innstillinger" vises på denne siden.
    Administrator ser alle ansatte.
  • For å få fram ikke-attesterte timer sortert på ditt attesteringsnivå, benytt funksjonen "Skjul timer attestert av bas/prosjektadministrator/administrator".

thrth

• Vis diverse sammendrag av registreringene ved å trykke på de grå linkene merket med  plusstegn.
    Når de er åpnet vil sammendragene vises helt til du lukker dem ved å trykke på minustegnet.

grtef

• Trykk Oppdater

Prosjekttimer:

• For å redigere en registrering, trykk på "Rediger" lengst til venstre i linjen. Registreringen vil da kunne redigeres i et nytt vindu.
    Alle endringer blir loggført. Hopp til forrige/neste registrering inne i redigeringsbildet ved å bruke pil-ikonene på skjermen.

fecve

• Dersom den ansatte har registrert timer på et prosjekt hvor bas eller prosjektadministrator ikke har tilgang vil registreringen vises i listen, men muligheten for redigering og attestering vil være deaktivert. Administrator kan redigere/attestere på alle ansatte.
  • Dersom registreringen inneholder kommentar, adm. kommentar eller endringer så vil denne informasjonen vises som forskjellige ikoner til høyre i linjen. Hold musepekeren over ikonene for å se innholdet.
    crffrd
  • Lengst til høyre på hver linje i timeoversikten finner du sjekkboksene for godkjenning.
    Godkjenning gjøres ved at man huker av i korrekt felt i forhold til sin rolle (Bas, Prosjektadmin, Admin), og deretter trykker "Lagre endringer".
    Ved å holde musepekeren over en avkrysset godkjenningsboks vil du kunne se hvem som har attestert og når dette ble gjort.

Skjermbilde 2021-10-14 130557
    Registreringen vil da bli merket med en hengelås, og den vil nå være låst for redigering for den ansatte som førte timen, samt de som innehar lavere godkjenningsnivå enn ditt eget. Man kan også godkjenne alle registreringer på gjeldende side ved å trykke på "Godkjenn alle".
  • For å fjerne godkjenning fra en time, fjern merkingen i godkjenningsboks for timen og trykk "Lagre endringer". Du kan bare fjerne godkjenning gjort på ditt eget godkjenningsnivå.

bgtrtg

• Øverst til høyre over timeoversikten finner du ikoner for Excel og PDF eksport av data.

Se hjelpevideo for hvordan godkjenne timer her.