Glemt eller endre passord på web

Kort beskrivelse av hva du må gjøre om du har glemt passordet ditt, eller bare ønsker å endre passordet

Glemt passord:

Du kan selv be om nytt passord direkte fra innloggingssiden på web. Trykk på "Glemt ditt passord?", og følg instruksjonene for prosedyren videre. Her vil det først bli sendt en kode til deg via SMS. Denne må så legges inn for at systemet skal generere nytt passord. Dette for å verifisere at det er riktig ansatt som ber om nytt passord.

ferf

Endre passord:

Passordet kan endres via web ved å gå til menypunktet Mine innstillinger --> Min profil. Trykk på "Vil du endre passord?", og legg inn eksisterende passord, og ønsket nytt passord i feltene som dukker opp. Trykk "Lagre" når du er ferdig.
fefefe

Husk at det nye passordet ditt må bestå av minst 6 tegn, og en blanding av tall og bokstaver.

Se også hvordan du kan gjøre det via appen her.

Fortsatt problemer?

Ta kontakt med en administrator i ditt firma. Som administrator kan man sende sine ansatte nye passord via brukeroversikten. Se fremgangsmåte her