Firmaets kontaktperson

Kort informasjon om hvem som kan være firmaets kontaktperson og hvordan man kan se/endre dette.

I SmartDok er det kun de med rollen administrator som kan se, endre og opprettes som kontaktperson.

Dette kan gjøres ved å gå til:

  • Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Profil
    Her finner man informasjon om firmaet, samt firmates kontaktperson.

ededw

For å bytte kontaktperson:

  • Åpne nedtrekkslisten og velg blant firmaets administratorer
  • Endre mobil/telefon og e-postadressen til rett person
  • Trykk Lagre

 

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.