Ferdige skjemamaler (PRO)

Dersom du har HMS/KS Pro får du tilgang til malbibliotek med diverse sjekklister, vernerunde og risikovurdering.

Du velger selv hvilke maler som er aktuelle for ditt firma ved å huke av for de man ønsker å importere. En oversikt over skjemamalene finner du her

Mal-biblioteket finner du her:

• HMS/KS(SmartMEF) --> Skjemamal-bibliotek --> +Bibliotek

(Merk: Disse er kun tilgjengelig for de som har HMS/KS Pro aktivert. Ønsker du å få den aktivert eller vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt med oss her).

• Huk av hvilke skjema du vil importere --> Velg Importer maler

Det er også mulig å bygge egne skjema om man har HMS/KS aktivert på sin konto. Les mer om det her.