1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

Desember 2022

Hva var nytt i 2022?

Vi lanserte SmartMEF 😀

28. september lanserte MEFs fagsjef for klima og miljø, Egil Kvingedal og daglig leder av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg det nye HMS/KS-systemet for MEF-medlemmene, SmartMEF.
Les mer

Ressursplanleggeren i ny versjon 👍

Vi har lansert ressursplanleggeren med nye og etterlengtede funksjoner.
Les mer

Automatiser registrering av tillegg 😉

Nå kan du legge til regler for når et tillegg eller enhetstillegg automatisk skal legges til på timeregistreringen. Du kan velge hvilke prosjekter og grupper reglene skal gjelde for, og du kan også velge hvilke dager i uken det skal skje, og i hvilket tidsrom.
Les mer

Ta i bruk maskintimerapporten 😊

Som maskinentreprenør er det alfa og omega og få de korrekte kostnadene på maskiner brukt på prosjektene. Nå har vi forenklet og forbedret kundenes muligheter for å hente ut nyttige rapporter angående dette. Bli kjent med maskintimerapporten!
Les mer

Ny Visma.net-integrasjon på plass 😀

Vi lanserte en ny Visma.net integrasjon med utvidet funksjonalitet og kobling til deres nye API. Dermed kan du overføre timeføringer + tillegg, maskintimer og vareforbruk/massetransport direkte over til Visma.net som prosjekttransaksjoner.
Les mer

Lag egne håndbøker i SmartDok📖

Vi gjør det nå mulig for våre kunder å lage egne håndbøker i vår HMS/KS modul. Dermed kan dere lage både prosjekthåndbøker og firmahåndbøker som kan aksesseres fra dokumentsenteret eller prosjektmenyen.
Les mer

Ny skjemamal-side👍

I juni lanserte vi den nye skjemamal-siden som sørger for bedre filtrering og oversikt, samt en ny side for skjemamaler i prosjektmenyen som gir prosjektleder en bedre oversikt over hvilke skjemamaler som er knyttet til prosjektet.
Les mer

Den nye prosjektoversikten 😊

Vi har gjort omfattende kosmetiske endringer i prosjektoversikten, noe som forhåpentligvis vil gjøre det enda enklere for deg å finne fram i prosjektlista.
Les mer

Samarbeid med Invo, iizy og Axaz ✍️

Vi inngikk samarbeid med Invo og Axaz i 2022. Vårt samarbeid med iizy er også kommet i gang, noe som kommer til å resultere i en integrasjon mot Uni Economym blant annet.
Les mer

Ta i bruk vår nye UE-App 😊

Du kan nå laste ned og teste ut den nye UE-appen. I den sammenheng har vi tatt oss en prat med Product Manager og UX-lead Christer Dahlslett om den nye appen og planene fremover.
Les mer

Ny Xledger integrasjon 😊

I løpet av året oppdaterte vi vår integrasjon mot Xledger. I løpet av året har vi også gjort oppdateringer på vår PowerOffice Go og Tripletex integrasjon.
Les mer

Last ned vår kartleggingsmal 😊

Vi har laget en enkel kartleggingsmal for bedrifter som ønsker å kartlegge egen miljøpåvirkning, sette miljømål og tiltak for å nå dem.
Les mer