Bedriftstilpasse en skjemamal

Informasjon om hvordan du bedriftstilpasser en skjemamal.

Dersom du har behov for å bedriftstilpasse en skjemamal så gjør du følgende:

• Gå til Skjemamaler
  • Velg skjema ved å trykke på linjen.
  • “Lag bedriftsversjon”nederst i detaljpanelet.

Alle endringer du gjør på skjemamalen vi lagres automatisk som et utkast til ny skjemamal, og kan enkelt finnes frem til dette ved å filtrere på utkast i statusfilteret øverst på skjemamal-siden.
Du kan altså holde på med redigering av en skjemamal over en lengre periode, og publisere den når alt er klart.

For å publisere den ferdige skjemamalen klikker du enten på den gule publiserknappen ute i detaljpanelet på skjemamal-siden, eller den tilsvarende knappen inne i skjemabyggeren.
I begge tilfeller vil du få anledning til å legge inn en endringskommentar for å dokumentere hva som er endret.

For ytterlige spørsmål eller aktivering av denne opsjonen kan du sende inn sak HER

Har du ikke denne modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.