AutoReg - Ansatte

Denne artikkelen er en kort beskrivelse av oppretting og deaktivering av ansatte i AutoReg.

Oppretting av ansatte

For å opprette en ny ansatt i AutoReg går du til Ansatte -> Ny ansatt. Da kommer du til siden hvor du kan legge inn informasjonen til den ansatte. Merk at E-post og telefonnummer kan kun brukes en gang i AutoReg. Det vil si at hvis den aktuelle ansatte allerede har en bruker i AutoReg vil ikke E-post og telefonnummer den ansatte er registrert på kunnes brukes på nytt.

Deaktivering av ansatte

For å deaktivere en ansatt går du til Ansatte -> Velg aktuell ansatt -> Rediger -> Deaktiver bruker. Når den ansatte er deaktivert vil lisensen den ansatte hadde i AutoReg frigjøres.

Eksempel: Et firma bruker 5 av 5 lisenser. De har en ansatt som har sagt opp og deaktiverer den ansatte i AutoReg. Da vil firmaet ha 1 tilgjengelig lisens. (4 av 5 er i bruk).