Kom i gang med SmartDok-app

En liten introduksjon for hvordan du kan skaffe deg SmartDok-appen og hvordan komme i gang med den

Last ned appen SmartDok gratis fra App Store (iPhone) og Google Play (Android) på telefonen din.

Logg på i appen ved å benytte brukernavn og passord som du har fått på SMS (Merk at en administrator må opprette brukeren for deg før du får logget inn).

IMG_3592

Oppstartsguiden vil starte og gi en liten guide av appen. Når guiden er fullført kan man begynne å bruke appen.

IMG_3591

Dashboard er det første man ser når man logger seg inn i SmartDoks app og er en side med snarveier og rask oversikt over dine timer. Dashbordet fungerer slik at den endrer seg etter hvilke funksjoner som er mest brukt.

IMG_3590(Dersom du ønsker å slette en av de 5 snarveiene i dashboardet kan du sveipe mot venstre og slette snarveien. Neste funksjon som er mest brukt vil så dukke i listen over de 5 mest brukte funksjonene i SmartDok.)

Menyen ligger øverst til venstre, og vil gi deg tilgang til alle funksjoner/moduler tilgjengelig for deg og din bedrift.

Skjermbilde

Din profil ligger øverst til høyre, og her finner du alle personlige opplysninger, nyheter fra din bedrift samt SmartDok, telefonliste osv.

Skjermbilde2

Versjon og oppdatering av appen
I Smartdok er oppdateringer noe som gjøres ukentlig. Produktet er under kontinuerlig utvikling hvor det blir rettet feil, lagt til ny funksjonalitet samt forbedringer på eksisterende løsninger. Dette er noe vi ønsker at brukerne våre skal få tilgang til så raskt som overhodet mulig, derfor oppdateres appen vår hyppig.

For å finne ut hvilken versjon av SmartDok-appen du benytter, klikker du deg inn på brukersymbolet/profilbildet ditt øverst til høyre i mobilappen.

Deretter går du inn på "Innstillinger" og vil finne versjonsnummeret i rødt helt nederst.

Skjermbilde3

Er du usikker på om du har siste versjon av appen kan du gå til App Store (iPhone) og Google Play (Android) på telefonen din, og se om det ligger noen oppdateringer klare for nedlastninger der.

Om du har en bruker hos flere firma i SmartDok kan du koble disse sammen, dette kan du lese mer om HER