Administrator sender nytt passord til bruker

Hva gjør jeg som administrator når en ansatt har glemt passordet sitt?

Administrator kan enkelt bestille nytt passord til den ansatte ved å gå til

• Firmainnstillinger --> Brukeroversikt og trykk på den aktuelle ansatte.
    dede
  • Klikk så på "Brukernavn og passord"  --> "Nytt passord".
    Det vil da automatisk bli sendt ut et nytt passord til vedkommende via SMS (til registrert mobilnummer).

Eventuelt kan den ansatte selv be om nytt passord direkte fra innloggingssiden på web eller i app. Klikk for å se hvordan det gjøres i app og web