Utløpt kompetanse

Kort beskrivelse av hvordan man kan velge hvem som skal varsles ved utløpt kompetanse

Administrator i firmaet må gjøre dette via web.

• Gå til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger
  • Velg bruker/brukere. Obs! Det er kun de med rollen administrator som kan velges her.
  • Trykk Lagre

De valgte vil varsles via e-post dersom en ansatts kompetanse er i ferd med å utløpe (passere varslingsdatoen).

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.