Tegning/skisse uten bakgrunn

En beskrivelse av hvordan man kan opprette skjemamal med elementet tegning/skisse uten bakgrunn.

• Gå til HMS/KS --> Skjemamaler
  • Trykk på + Ny skjemamal om du ønsker å opprette et nytt skjema (se video her)
  • Trykk Valg --> Opprett ny revisjon om du ønsker å benytte tegning/skisse-elementet i et eksisterende skjema (se video her)
  • Klikk på elementet Tegning/skisse for å legge til elementet i skjemamalen
    vfefvc
  • Fyll ut Spørsmål eller beskrivelse
  • Tegnefelt og tekstfelt vil bli tilgjengelig ved utfylling
    tnbt
  • Trykk deretter Publiser for å gjøre skjemaet tilgjengelig for din bedrift