Tegne/skisse i app

En kort beskrivelse av hvordan man tegner/skisserer i app

• Gå til HMS/KS --> Send inn skjema - Velg kategori og skjema som skal fylles ut
  • For å fylle ut elementet Tegning/skisse (kan inneholde bakgrunn eller være et blankt felt), trykk på Rediger
    vev
  • Bilde/et blankt felt vil nå åpnes
  • Sveip deg til sidene for å navigere, og bruk fingrene til å forstørre/forminske bilde

Øverst til høyre finner man tre symboler:

T-ikonet: Gir deg mulighet til å skrive inn tekst i ulike farger. Trykk på skjermen og begynn å skrive, trykk deretter Ok og plasser teksten etter ønske ved å flytte teksten med fingeren.
Det er mulighet å slette teksten ved å trykke på den slik at den blir markert, og deretter trykk på søppelbøtte-ikonet øverst til venstre.

Teksten kan gjøres større eller mindre ved å bruke fingrene til å forstørre/forminske.

Blyant-ikonet: Gir deg mulighet til å tegne/markere med fingrene på skjermen i ulike. Det åpnes automatisk opp et fargepalett slik at man kan endre farger om ønskelig. For å gå ut av tegne-modus trykker du på blyant-ikonet igjen.

Det er mulig å flytte det man har tegnet ved å deaktivere tegne-modus (klikk på blyant-ikonet for å aktivere/deaktivere), marker så ønsket område og flytt den med fingeren.

Om du ønsker å slette tegningen gjøres det på samme måte,  og trykk på søppelbøtte-ikonet øverst til venstre for å fjerne markert område.

tgtrg

• Trykk Ok når tegningen er klar.

Vær obs på at det ikke er mulig å fjerne tegning/tekst når man har trykket Ok, men det er mulig å legge til tegning/tekst ved å trykke på Rediger.
    Har du tegnet/skrevet noe på bilde som må fjernes, anbefales det å gå ut av skjemaet --> Fortsett uten å lagre "Ja" --> Fyll ut skjemaet på nytt
  • Det er også mulighet for å legge inn en kommentar under bilde (maks 250 tegn)