SmartMEF-meny og startside

All SmartMEF-relatert funksjonalitet er oversiktlig samlet i et menypunkt i hovedmenyen i SmartDok, og gir deg direkte tilgang til alle funksjonene.

SmartMEF-startsiden vil alltid dukke opp når du trykker på det tilhørende menypunktet.
Her får du nyttig informasjon om løsningen, samt enkel tilgang på kontaktinformasjon til MEF sitt regionale supportapparat.

I tillegg vil du her kunne starte en import som henter dine bedriftstilpassede dokumenter og rutiner fra din eksisterende konto i KSMEF, og legger disse
inn i dokumentbiblioteket i SmartMEF.

Dersom du ønsker å deaktivere noen av funksjonene i SmartMEF-menyen kan dette gjøres
via menypunktet Firmainnstillinger -> Firmadetaljer -> Modulinnstillinger. Slike endringer kan
kun gjøres av personer med rollen “Administrator” i din bedrift, og alt som endres vil bli
oppført i loggen som vises på høyre side av skjermen på firmadetaljer-siden.

Har du noen spørsmål angående samarbeidet kan du kontakte vår salgsavdeling her