SmartMEF-meny og startside

All SmartMEF-relatert funksjonalitet er oversiktlig samlet i et menypunkt i hovedmenyen i SmartDok, og gir deg direkte tilgang til alle funksjonene.

SmartMEF-startsiden vil alltid dukke opp når du trykker på det tilhørende menypunktet.
Her får du nyttig informasjon om løsningen, samt enkel tilgang på kontaktinformasjon til MEF sitt regionale supportapparat.

SmartMEF sin brukermanual ligger tilgjengelig på SmartMEF sin startside, og det er anbefalt å ta en titt på denne om man søker svar på noe i SmartMEF.

Dersom du ønsker å deaktivere noen av funksjonene i SmartMEF-menyen kan dette gjøres
via menypunktet Firmainnstillinger -> Firmadetaljer -> Modulinnstillinger. Slike endringer kan
kun gjøres av personer med rollen “Administrator” i din bedrift, og alt som endres vil bli
oppført i loggen som vises på høyre side av skjermen på firmadetaljer-siden.

Har du noen spørsmål angående samarbeidet kan du kontakte vår salgsavdeling her