1. Support
  2. Ressursplanlegger

Antall dager arbeidsplan er synlig

Kort beskrivelse av hvordan man kan definere antall dager arbeidsplanen i Ressursplanleggeren er synlig for ansatte.

Administrator i firma kan selv definere antall dager arbeidsplanen i Ressursplanleggeren er synlig for bruker, bas og prosjektadministrator.

• Gå til Ressursplanlegger --> Innstillinger --> Arbeidsplan
  • Legg inn:

Antall dager som vises (Bruker)

Antall dager som vises (Bas)

Antall dager som vises (Prosjektadmin.)

• Trykk Lagre

btrtr

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.