Registrere vareproduksjon på web

En beskrivelse av hvordan man kan registrere produksjon av varer i SmartDok.

Nb! Det må være lagt inn varer og varekategorier som det kan velges fra.

• Gå til Vareproduksjon --> Registrer produksjon
  •  Fyll ut påkrevde felt og trykk Lagre. Din registrering kan redigeres etter at den er lagret (se her)

gfbhr

Merk at registreringsbilde kan avvike fra andre firma ettersom hva slags opsjoner/moduler som er aktivert. Felt som Drivstofforbruk, Tidsforbruk og Maskin brukt kan administrator velge å inkludere med i oppsettet inne på konto:

• Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Moduler --> Vareproduksjon

Se hvordan man registrerer vareproduksjon i app her