Q4 Oktober–Desember

Her listes de siste endringen i SmartDok, både på web og i app.

Uke 41:

HMS/KS

• Vi har fått ny layout i oppsettet for RUH og Kvalitetsavvik.
  • Fikset feil i skjemaer med at tekstfelt var for stort, nå tilpasses feltet teksten som er skrevet inn.

Integrasjoner

• Fikset dato/tid-problemer i Autoreg-integrasjonen.

Kompetanse

• Fikset feil med eksportering av kompetanse til PDF, om kompetansen inneholdt en PDF så ble siden tom.

Rapporter

• Fikset feil med at det var samme tittel for ulike felt i Leverandørsfaktura.

Ressursplanlegger

• Fikset feil i Ressursplanlegger med at nytt prosjekt ikke oppdateres i rullegardinmenyen.

Uke 40:

HMS/KS

• Lansering av endringer i RUH og Kvalitetsavvik, les mer om dette HER.

Ressursplanlegger
  • Fikset feil med at Ressursplanleggeren ikke klarte å laste inn ressurser.

Verktøymodluen

• Fikset feilmelding "Server errorr" når man trykker "Vis alle" i Verktøy lokasjoner, gjaldt kun kunder som ikke hadde noen verktøy/lokasjoner lagt til.

Prosjekter/kunder

• Fikset feil der dashbordet forsvinner dersom bruker klikker mellom widgetene.