1. Support
  2. Firmainnstillinger

Påkrevd maskintimeregistrering

Kan man aktivere påkrevd/obligatorisk maskintimeregistrering?

For å aktivere påkrevd maskintimeregistrering går du til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger --> Bla ned til Maskintimer --> Huk på "Påkrevd maskintimeregistrering" --> Lagre.

Det vil nå være påkrevd for de ansatte å registrere maskintimer og ordinære timer samtidig. Det er ikke mulig å begrense maskintimeregistrering slik at det kun er tilgjengelig for enkelte prosjekter eller brukere/ansatte.

For å kunne bruke maskintimeregistrering i SmartDok forutsetter det at dere har aktivert Maskin-modulen på kontoen deres.