Opprette et nytt egendefinert dokument

Forklaring på hvordan du lager et nytt egendefinert dokument i SmartMEF

Dersom du ønsker å opprette egendefinerte bedriftsdokumenter som ikke baserer seg på
MEF-maler kan du følge denne fremgangsmåten:

1. Åpne dokumentbiblioteket og gå inn i redigeringsmodus

2. Velg hvilken kategori og underkategori du ønsker å plassere det nye dokumentet i.

3. Trykk på (+) tegnet til høyre for dokumentet der du ønsker å plassere ditt nye
dokument under.
Velg “Legg til dokument” i menyen som dukker opp.

4. Åpne detaljpanelet på høyre side av skjermen (via knappen Vis detaljer)

5. Definer et dokumentnummer for det nye dokumentet i detaljpanelet. Dette nummeret
bør bestå av samme format som andre MEF-dokumenter, dvs. at de første tallene
bør reflektere den valgte kategori/underkategori (f.eks. 0201 for HMS->Personell og
ledelse). Resten av dokumentnummeret skal bestå av en bindestrek etterfulgt av et
løpenummer som ikke bør komme i konflikt med evt. fremtidige MEF-dokumenter. Vi anbefaler derfor å begynne din egen serie på f.eks. 200.
Bak dette serienummeret kan du legge inn bokstaven D dersom dette er et dokument, eller bokstaven R dersom det er en rutine.

6. Trykk på lagreknappen nederst for å oppdatere hovedvisningen med det valgte
dokumentnummeret.

7. Gi dokumentet en passende tittel og legg inn ønsket innhold (tekst, tabeller, bilder og
linker) i tekstfeltet under.

8. Ved behov kan du knytte det nye dokumentet mot utvalget av tags (gjøres i
detaljpanelet på høyre side).

9. Publiser dokumentet når det er klart, og avslutt redigeringsmodus for å returnere til
lesemodus av dokumentbiblioteket.

For ytterlige spørsmål ta kontakt med Support HER.

Har du ikke denne modulen?