1. Support
  2. Generelt
  3. Kom i gang med SmartDok (obligatorisk)

Kom i gang med oppretting av brukere

Hver enkelt ansatt må ha tilgang til SmartDok og det er kun administrator som kan opprette brukere

Her må du som administrator ta stilling til hvilken rolle hver ansatt skal ha i SmartDok. Er du usikker på rollene som finnes kan du trykke deg inn på denne oversikten:
Roller og rettigheter i SmartDok

Brukernavn må være mobilnnummer, men har noen av dine ansatte brukt opp sitt mobilnummer som brukernavn kan du gjerne legge inn et ekstra tall på slutten av brukernavnet.

Se denne artikkelen for hvordan man i praksis oppretter ny bruker i SmartDok. Eller vår hjelpevideo her

opprette brukere eksempel