Opprett håndbok/kvalitetsplan på prosjektet

Hvordan du går fram for å opprette en kvalitetsplan på et prosjekt.

Når skjemamalene som skal benyttes på prosjektet er ferdig satt opp kan man gå videre
med å sette opp kvalitetsplanen (og andre relevante håndbøker) for prosjektet. Dette gjøres
under fliken Dokumentmappe i prosjektmenyen/dashbordet.

• Gå til Prosjekter/Kunder --> Prosjekt-/kundeoversikt --> Klikk deg inn på prosjektetet --> Dokumentmappe:

• Trykk på + og Lag ny håndbok/ kvalitetsplan, og gi denne et passende navn:

• Velg deretter kilden du ønsker å basere kvalitetsplanen på.
    Som oftest vil du velge å hente innhold fra SmartMEF dokumentbibliotek, men du kan også velge å basere kvalitetsplanen på en allerede opprettet plan eller å starte helt fra bunnen av med en tom plan, og legge inn innholdet selv via redigeringsmodus.

• Velg opsjon “Velg innhold fra SmartMEF dokumentbibliotek” og trykk på den gule knappen.
    Inkluder deretter ønsket innhold i importvinduet som dukker opp.

Du kan søke og filtrere på vanlig måte i toppen av vinduet. Forhåndsvisning kan aktiveres ved å trykke på dokumentnavnet.

• Huk av for hvilke dokumenter du ønsker å inkludere i kvalitetsplanen.
  • Trykk på den gule importknappen nederst.

• Du vil bli navigert tilbake til dokumentoversikten. Her ser du den nye kvalitetsplanen som et blått ikon i visningen.
  • Dobbelttrykk på dette ikonet for å åpne kvalitetsplanen slik at du kan lese innholdet.

Ønsker du å legge til flere dokumenter fra dokumentbiblioteket kan du åpne redigeringsmodus (den gule rediger-knappen), og trykke på Mer-knappen ved siden av kategorien der du vil legge til innhold.
    Dette åpner opp importvinduet på nytt, og du kan legge til ekstra innhold herfra.

Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.

For ytterlige spørsmål ta kontakt med Support.