1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

Oktober 2023

Hva var nytt i oktober?

Vi lanserer heldigitale mannskapslister

Vi har nå lansert en ny versjon av vår digitale mannskapsliste. Nå er det ikke lenger nødvendig med byggekortleser. Fra nå av kan du registrere deg inn og ut via appen, og koble til HMS-kort uten bruk av den fysiske leseren. Kom i gang i dag!

Les mer om heldigital løsning

Hva er nytt med heldigital løsning?


Med vår oppdaterte heldigitale løsning kan kundene nå:

  • Knytte HMS-kort til brukere uten fysisk boks: Uavhengig av hvor du er, kan du nå knytte HMS-kortet ditt til brukerprofilen din, enten via web eller app.
  • Inn- og utsjekking 100% digitalt: Selv om dette var mulig før, fremhever vi nå den totale uavhengigheten av en fysisk boks for dette formålet.

Jeg vil gå over til heldigital løsning!

Er du SmartDok-kunde og trenger hjelp til Miljøfyrtårn-sertifisering? Vi kjører i gang nettkurs 👍

Fra 1. januar 2024 vil det stilles strengere krav til bærekraft, og i den anledning kan vi i SmartDok skilte med kurs for å bli Miljøfyrtårn-sertifisert. Vi tar nå i mot påmelding til kurset som starter 28. november.

Les mer her

Mulighet for å definere filnavn på nedlastede RUH og kvalitetsavvik 😀

Innsendte RUH og kvalitetsavvik kan lastes ned som PDF, og inntil nå har disse fått et standardnavn som består av avvikstype, ID-nummer, prosjektnavn og dato/tidspunkt når rapporten ble sendt inn (eks. RUH-1081, Frostalia boligbyggelag, 29.09.2023_13_17.pdf). 

Nå kan du som administrator via oppsettsiden bestemme hvordan filnavnet skal se ut ved å velge innhold og rekkefølge fra en nedtrekksliste. Her vil du i tillegg til de allerede tilgjengelige elementene også kunne velge å bruke avvikets tittel i navnet. Valget du gjør her vil gjelde for alle nedlastede RUH i ditt firma. Det samme gjelder for oppsettet av kvalitetsavvik.

Se SmartDok Påddkasten for Oktober 📹

Nytt innhold i HMS-håndboken 📃

Kunder som har HMS/KS PRO kan vi glede med nytt innhold i HMS-håndboken som er relevant for de som skal Miljøfyrtårn- eller ISO 14001-sertifiseres. Innholdet er også nyttig for de som ønsker å få et økt fokus på bærekraft. Dette handler om miljøansvarlig per prosjekt, en enkel mal for oversikt over hvor bedriften innhenter sin miljøinformasjon og en innkjøpsrutine med fokus på bærekraft.

Bedre ytelse⏩

Ytelsesforbedringer - Vi har gjort ytterligere tiltak for å sørge for at søk og lagring av dokumenter skal oppleves raskt og smidig, samt mulighet for drag n’ drop av filer direkte inn i mapper.

Isocyanatkurs for SmartDok-kunder ⚛️

Siden 24. august 2023 har alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger kunne dokumentere fullført opplæring i sikker bruk. BHT Bergen AS holder digitale kurs for SmartDok sine kunder. Kursene dekker krav til opplæring for alle som bruker (di)isocyanater.

Les mer her