MEF + SmartDok

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) og SmartDok har signert en ny samarbeidsavtale om KS- og HMS-system. MEF-medlemmer får en egen KS-modul (KSMEF) i SmartDok.

Avtalen innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over i SmartDok sin HMS/KS Pro-modul og blir den nye KS-modulen.

KSMEF skal fases ut, og SmartDok skal overta ansvaret for å levere denne tjenesten. Noe av denne funksjonaliteten som finnes i KSMEF, finnes allerede i SmartDok i dag.
Vi har startet utrulling av SmartMEF og vil fortløpende få MEF-medlemmer ombord. 

For deg som er SmartDok-kunde og MEF-medlem kan vi tilby 20% rabatt på utvidelser av moduler i SmartDok.
Eksisterende og nye brukerlisenser samt funksjonalitet i eksisterende avtale faktureres som før ut året. De kundene som har hovedforfall i januar, får 20% rabatt på sin avtale fra og med januar, de som har hovedforfall i juni, får rabatt fra og med juni osv. Det vil si at du vil spare inn 20% av totalkostnaden for SmartDok fra og med neste år. Tilbudet gjelder MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.

Vi vil fortløpende gi deg oppdateringer rundt videreutvikling. Følg med på dashbordet under “informasjon fra SmartDok” og via våre nettsider/nyhetsbrev for å for siste nytt i SmartDok.

 


Har du noen spørsmål angående samarbeidet kan du kontakte vår salgsavdeling her