MEF + SmartDok

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) og SmartDok har signert en ny samarbeidsavtale om KS- og HMS-system. MEF-medlemmer får en egen KS-modul (KSMEF) i SmartDok.

Avtalen innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over i SmartDok sin HMS/KS Pro-modul og blir en ny KS-modul der.

KSMEF skal fases ut, og SmartDok skal overta ansvaret for å levere denne tjenesten. Noe av denne funksjonaliteten som finnes i KSMEF, finnes allerede i SmartDok i dag. Men en god del ting må utvikles. Jobben med dette starter nå og vil pågå de neste 18 månedene. Funksjonalitet vil slippes fortløpende. Målet er at medlemsbedriftene skal kunne konvertere fra KSMEF senest Q3 2022.

For deg som er SmartDok-kunde og MEF-medlem kan vi tilby 20% rabatt på utvidelser av moduler i SmartDok. Eksisterende og nye brukerlisenser samt funksjonalitet i eksisterende avtale faktureres som før ut året. Dere vil også få 20% rabatt på første hovedfaktura som kommer i 2022. De kundene som har hovedforfall i januar, for 20% rabatt på sin avtale fra og med januar, de som har hovedforfall i juni, får rabatt fra og med juni osv. Det vil si at du vil spare inn 20% av totalkostnaden for SmartDok fra og med neste år. Tilbudet gjelder MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.

Vi vil fortløpende gi deg oppdateringer rundt videreutvikling. Følg med på dashbordet under “informasjon fra SmartDok” og via våre nettsider/nyhetsbrev for å for siste nytt i SmartDok.

 


Har du noen spørsmål angående samarbeidet kan du kontakte vår salgsavdeling her