1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

Mars 2023

Hva er nytt i SmartDok?

SmartDok Påddkast ute! Trykk på bildet under for å se videogjennomgang av nyhetsbrevet 👍

mars-paaddkast

Vi jobber med mer fleksiblitet i SmartDok 👍

Vi jobber nå med å gjøre det mulig å tilpasse funksjonaliteten i SmartDok til hvordan dere ønsker å jobbe. Det første steget blir å kunne styre akkurat hvilke funksjoner hver ansatt skal ha tilgang til. Det vil si å kunne løsrive seg fra de forhåndsbestemte rollene, og sette sammen tilganger akkurat som man ønsker.

Senere ønsker vi jobbe med hvordan vi kan gjøre det mulig å tilpasse enda mer enn bare tilgang til funksjoner eller ikke. Det kan være å definere flyt, ansvar og oppgaver, innenfor organisasjonen, eller i hvert enkelt prosjekt.

Se videoen om hva vi tenker å gjøre

Ny og nyttig kopieringsfunksjon i dokumentsenteret 👍

Vi har nå lansert en ny kopieringsfunksjon for filer i dokumentsenteret som kan gjøre arbeidsdagen din litt mer effektiv og oversiktlig. Nå kan du nemlig kopiere en fil til et ubegrenset antall mapper på både firma-, prosjekt- og maskinnivå i dokumentsenteret ditt!

Les mer om funksjonen her!

Hvordan bli Miljøfyrtårn, ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert? 📜

Å være sertifisert blir bare viktigere og viktigere innenfor bygg og anlegg. Din konkurransekraft øker og ikke minst viser selskapet at dere tar miljø og kvalitet på alvor. Her er noen tips til hvordan du kan gå frem.

Trykk her for å finne ut mer

Oppdateringer i SmartDok 👍

Kundesiden oppdateres
- For de av dere som har aktivert opsjon "Kunde" i vårt system, så vil dere merke en endring i løpet av denne uken. Vi har nå bygget kunde-siden i nytt rammeverk og dere vil kjenne designet igjen fra ny prosjekt - og underprosjektoversikt som ble lansert tidligere i høst.
Etter endringen vil dere finne "Kunder" via menypunkt "Prosjekter/kunder".

Verktøy
- Under verktøyhistorikkrapporten kan du nå få spesifisert hvilken ansatt som har flyttet verktøyet.

Leverandørfaktura
- Vi er godt i gang med prosjektet angående leverandørfaktura. Dersom man ønsker å komme med innspill eller bli med på brukertesting, så kan en melde seg til vår supportavdeling.

Har du sett våre tips og triks?📹

På vår hjemmeside finner du en egen side med mange tips og triks ved bruk av SmartDok. Kanskje er det noe her som kan gjøre din hverdag enda mer effektiv?

Besøk tips og triks siden

Forbedringer i Visma-integrasjonene 😀

Forbedringer i Visma.net Payroll integrasjon

• Valgfritt om å synkronisere fravær til Calendar eller Payroll
  • Valgfritt hvilke lønnsarter som skal være med i synkronisering til Payroll
  • Forbedret hastighet på selve synkronisering
  • Mulighet for å ta med avdeling som en kostnadsbærer

Forbedringer i Visma.net Financial integrasjon

• Valgfritt om transaksjoner skal merkes for fakturerbar/ikke fakturerbar

Vil du være med å teste ny moderne timeregistrering?

Vi ønsker å forbedre vår timeregistrering og trenger innspill fra brukere. Dersom du ønsker å bli en testbruker kan du trykke i linken under.

Delta i testing av ny Timeregistrering

Fra anleggsbransjen til SmartDok 😊

Møt Kenneth Thomassen på vår Customer Success avdeling. Kenneth kommer fra bygge- og anleggsbransjen og skal nå i gang med å hjelpe kundene våre jobbe mer effektivt med SmartDok.

kenneth

Les om mer om Kenneth her!

Fikk du med deg vår aprilspøk?😄

Vi lanserte lørdag 1. april SmartDok på nordnorsk!

nordnorsk

Les om SmartDok på nordnorsk!