AutoReg - Kartverktøy - Brukerveiledning

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan bruke Kartverktøyet i AutoReg. Kartverktøyet skiller mellom gangfelt, vei og områdetegning.

Tegning av veilinje

Dette eksempelet viser opptegning av en veilinje. Framgangsmåten for opptegning av gangfelt er lik, bortsett fra at opsjonen gangfelt som kan sees i bildet må være markert som aktiv.

Steg 1

Ved oppretting av en oppgave kommer du direkte inn i kartverktøyet til AutoReg. For å tegne opp veilinjer trykker du på Vei og linjeverktøyet som vist på bildet under.  Når de er markert som oransje er verktøyet aktivert og punktsetting i kartet kan starte.

Steg 2

I dette eksempelet er startpunktet i begynnelsen av Harebakken og sluttpunktet i enden av Ekornsvingen. Ved å trykke på sluttpunktet vil linjen legge seg på kartet.

Opptegning av områder

Steg 1

I dette eksempelet vises en områdetegning av en parkeringsplass. For å starte opptegning av området må områdeverktøyet være aktivert, som vist på bildet under.

Steg 2

Finn det aktuelle området i kartet og start punktsettingen. Når punktene er satt trykker du på det sist markerte punktet og områdetegning vil vises slik som på bildet under.